Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Proszę wszystkich graczy bractwa o skromną wpłatę pieniężną na zakup kamyczków na rozwój bractwa.
W tym celu proszę o wysłanie na dany numer konta po 5 zł.
05 1050 1621 1000 0099 7111 9516
W nazwie adresata proszę wpisać nick: Into1000
W tytule podać dokładny nick z gry.
Zostanie założona lista wpłacających.
Dla tych którzy nie mają takiej możliwości proszę o wpłaty pieniężne z gry w postaci złota.
Odpowiedź
Pytałeś się reszty co o tym sądzi? Bo jeżeli mniej niż 10 osób wpłaci to bez sensu
Ciezko sie komunikowac w tanoth, czat dziala beznadziejnie jesli w ogole dziala. Musze kazdemu informacje pisac z osobna. Dla tego czekam aby kazdy cos wpisal jesli chodzi o ten pomysl. Mozna je wszystkie przeczytac spokojnie i nie znikna.
@ mainstreamowy na spokojnie znajdziemy rozwiazanie dla wszystkich wedlug mnie fajnie byloby sie trzymac razem i byc aktywnym graczem. A co do pomyslu to jeszcze mozna sie na spokojnie dogadac - wiadomo, nie kazdy chce przelewac, nie kazdy chce dawac karneole... co nie znaczy, ze beda jakies konsekwencje itp itd.
jesli gracze nie wejda na forum nie zaczniemy dzialac, juz nawet nie chodzi o te 5zl bo to moge sam dac, tylko po co.
Aby reszta sobie u Nas siedziala i nie pomagala. A tanoth rosnie w sile maja coraz wieksza przewage.
Nie mamy w ogole nic w rekawie a nasi gracze hmmm bija po 1 lv na dzien co dla mnie jest troche za malo.
Niestety gra toczy sie tu jedynie o ranking nie mozemy wymagac aby kazdy gral po 20h ale jak ktos wplaca 150 zlota na dobe to moze nie wplacac wcale. 1 dobra wyprawa zgarnia ok 1300 zlota.
poczekajmy az 10 sie zaloguje... pozniej zobaczymy co reszta bedzie robic... lepiej miec mniej ludzi w gildii a zgranych niz stado dryfujacych sobie
Miejsca juz sa wykupione wiec musimy ich miec, nie mozemy tym bardziej wzmocnic tanoth.
Zaczna grac to dobrze, jesli nie z czasem beda wymieniani jesli nie bedzie z ich strony zadnego odzewu, badz odpowiednio dobrej gry.
ja ogolnie bym proponowal zamiast przelewu (wiadomo im wikeszy zakup tym wiecej kamykow darmowych) by kazdy wplacal conajmniej z 5karneoli tygodniowo i tyle... one wypadaja z wypraw wiec za free
Ja nie widze kto ile wplacil.
Musze ustalic jakas liste wplacajacych, bo nie bede mogl zdecydowac kto nie daje i odpada.
Sadze ze do konca weakendu sie wyjasni komu zalezy komu nie, nie bedzie ich na forum wiec jest bay.
Jesli ktos chce grac dobrze zostanie a jesli nie sa inne bractwa.
troche dluzej poczekaj badz wyslij jeszcze raz wiadomosci - wiadomo w skrzynce kiedy atakuje ciebie ktos 532 razy ciezko zobaczyc wiadomosc o forum = ja w weekend tez moge wyslac wiadomosc a teraz do pracy
od 20 do 8 rano lol
nic dobrego na taka godzine:/
powodzenia
beda jakies ustalenia wspolne gramy razem cos wymyslimy.
jak bede na kompie to troche watku pootwieram i powysylam wiadomosci do wszystkich... A z praca - takie zycie ogolnie to nie narzekam na nia wrecz przeciwnie
Ruszyło się coś z wątkiem?
ta jak ja albo into wplaci to ruszy
mysle ze to jest strata czasu, z 22 graczy zarejestrowalo sie 8
to nawet nie polowa, jesli w tylu mamy cos stworzyc i zblizyc sie do tanoth marnie to widze.
mam nadzieje ze chociaz inni wplacaja, nie moge tego zobaczyc bo nie mam w to wzgladu kto ile daje.
A co ma rejestracja na "forum" do aktywności w grze? Nie każdy chce grać, wydając pieniądze na grę... trzeba to zrozumieć, bądźmy cierpliwi.
Dzień Dobry ! Co prawda nie jestem z waszego bractwa ale postanowiłem się wtrącić:D
Aktywność na forach zawsze jest mniejsza niż w grze proszę nie panikować .
Apropo wpłat proponuje abyś Into pogadał z dwoma trzema ludźmi i niech doglądają innych jak z wpłatami;)
Żeby dogonić bractwo top 1 musielibyście ostro "kamykować" co będzie ciężkie i prawie niemożliwe (wiem z autopsji-świat 10 aż ludzie przestali grać bo wiedzieli że nawet ich nie dogonią). Życzę wam sukcesów i zapraszam na s10 chętnie przygarne każdego z was do bractwa
Przelew to sprawa prywatna każdego,lecz drodzy członkowie bractwa "HORDA" pamiętajcie" Inwestując w bractwo inwestujesz w siebie"
(takie moje motto w tanothu) Pozdrawiam !
Strony: 1